ערעור על שתים עשרה החזקות הקנוני
קנון 3228
בית משפט רומי אינו פועל על פי כלל חוק אמיתי, אלא על פי הנחות החוק. לכן, אם הנחות שהציגה לשכת עורכי הדין הפרטית אינן מופרכות הן הופכות לעובדה קיימת משפטית ולכן תקפה במציאות על פיה. לכן נאמר שהן עומדות נכון [או כאמת במסחר]. ישנן שתים עשרה (12) הנחות עיקריות המוצהרות על ידי גילדות לשכת עורכי הדין הפרטיות, אשר אם אינן מעורערות או מופרכות עומדות נכון וכאמת במסחר ועל פי דיני עסקים: רישום ציבורי, שירות ציבורי, שבועה ציבורית, חסינות, זימון, משמורת, בית משפט לאפוטרופוסים, בית משפט לנאמנים, ממשלה כמוציא לפועל/מוטב, מוציא לפועל. המוציא לפועל את עוולתו, חוסר יכולת ואשמה. ערעור רשמי על שתים עשרה החזקות המשפטיות דורש הבנה בסיסית בהגדרות המשפטיות:
כל הפשעים הם חוזה וכל הפשעים = הם פשעים מסחריים.
כולם נעשו תוך הפרת חוזה ולכן הדרישה להסכמת האדם לחוזה. שודדי הגילדות של ה BAR אף פעם לא מייצרים את חוזה חדש או אחר, כי אנחנו לא דורשים מהם לעשות את זה. אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונשו אומרים לנו, ולכן הסכמה לחוזה שאינו ידוע היא בורות.
עוולת גרם הפרת חוזה, המפורטת בסעיף 62 לפקודת הנזיקין, נועדה להגן על הצדדים המתקשרים בחוזה, מפני התערבותו של צד זר, שאינו שותף לחוזה, אשר גרם להפרתו. הגנה זו מתבטאת במתן עילת תביעה לנפגע מהפרת החוזה, שבאמצעותה יוכל לתבוע פיצויים מאותו גורם זר שגרם להפרה.
פשעים מסחריים. כל אחד מסוגי הפשעים הבאים (פדרלי או מדיני): עבירות נגד חוקי ההכנסה; פְּרִיצָה; זיוף; סילוף; חֲטִיפָה; גְנֵבָה; שׁוֹד; מכירה בלתי חוקית או החזקת נשק קטלני; זנות [כולל שידול, רכישה, של תאווה, סרסור, עבדות של לבנים (*גזענות), שמירה על בית תהילה חולה וכדומה]; סחיטה; הונאה ומשחקי ביטחון עצמי; וניסיון לבצע, קשירת קשר לביצוע או שילוב של כל אחד מהפשעים שלעיל. התמכרות לסמים נרקוטיים ושימוש במריחואנה יטופלו כאילו מדובר בפשע מסחרי.
הפיראטים של גילדות הBAR מניחים או מחזיקים ב”חזקה” שאתה אכן חתמת איתם על חוזה וגם השופט יניח כך אם לא תתנגד ותבטא את החירות המולדת שלך.
UCC 1-206. – § 1-206 הנחות.
בכל פעם שהקוד המסחרי האחיד יוצר “הנחה”, “חזקה” ביחס לעובדה, או שקובע עובדה “השערה”, על הבודק העובדתי למצוא את קיומה של העובדה שאם לא תוצג כראייה תומכת בקביעה על אי קיומה של אותה חזקה או הנחה משוערת של השופט, הרי.
“חזקה” רעיון שנחשב כנכון על בסיס ההסתברות: כחזקה, מדובר כחזקה שעל הצדדים להסכים לה, כדי שתהיה נכונה.
הסתברות לפיכך, באופן דומה – אם אחד הצדדים מערער על נכונותה של החזקה על בסיס ההסתברות, אזי כל מה שנדרש (והדבר ידוע ומוכר) כדי לבטל את החזקה הוא ערעור רשמי על החזקה האמורה. אזי לחזקה אין כל מעמד או קיום עובדתי.
המידה שבה דבר-מה הנו סביר; הסבירות שדבר-מה יתרחש או יתקיים: על פי ההגדרה, אין זה דבר בעל מהות, שכן מדובר רק בסבירות של מה שעשוי להיות. לפיכך אין לו מהות כעובדה ממשית.
בית משפט מטעם המדינה אינו פועל על פי כל שלטון-חוק אמיתי, אלא על פי חזקות משפטיות. לפיכך, אם חזקות המוצגות מטעם גילדת עורכי הדין הפרטית (Private BAR Guild) אינן מופרכות או נסתרות – הן הופכות לעובדה, ולפיכך נאמר כי הן נותרות נכונות. ישנן שתים עשרה (12) חזקות-מפתח שנקבעו ע”י לשכות עורכי הדין הפרטיות, ואשר בהיעדר ערעור עליהן, הן יישארו נכונות. אלו הן: הרשומות הציבוריות, השירות הציבורי, שבועת הנאמנות לציבור, חסינות, זימון, אפוטרופסות, בית משפט לאפוטרופסות, בית משפט לנאמנות, הממשלה כמוציא לפועל / מוטב, סוכן וסוכנות, אי-כשירות ואשמה:
(1) חזקת הרשומות הציבוריות – היא שעל כל תיק המוגש לבית משפט הפועל מטעם המדינה מגיע לרשומות הציבוריות – אך הלכה למעשה, חברי גילדת עורכי הדין הפרטית מניחים כי מדובר בעניין עסקי פרטי של גילדת עורכי הדין הפרטית. אם לא מותחים ביקורת חריפה וגלויה על חזקה זו להפרכה, אם לא דוחים אותה, בהצרה ברורה כי על התיק להגיע לרשומות הציבוריות, התיק נשאר עניין פרטי של גילדת עורכי הדין הפרטית, והוא כפוף לחלוטין לכללי גילדת עורכי הדין הפרטית;
אנו החתומים מטה מערערים בזאת רשמית על חזקת הרשומות הציבוריות, היות שמעצם הגדרתה היא חזקה, ואין לה כל מעמד או קיום ממשי, עובדתי או בר-הוכחה.
(2) חזקת השירות הציבורי – היא שכל חברי גילדת עורכי הדין הפרטית, שנשבעו כולם בשבועת נאמנות סודית, חמורה ומוחלטת לגילדה שלהם, פועלים כסוכנים ציבוריים מטעם הממשלה, או כ”פקידי ציבור”, היות שהם נשבעו בשבועות נוספות של נאמנות לתפקידם הציבורי, שבועה שסותרות, באופן גלוי ומכוון, את שבועות הנאמנות לגילדותהפרטיות, “העליונות” שלהם.
אם לא מותחים ביקורת חריפה וגלויה על חזקה זו ואם לא דוחים אותה, אותה טענה תעמוד בעינה – כאילו אותם חברי גילדת עורכי הדין הפרטית הם משרתי ציבור לגיטימיים, ולפיכך נאמנים, הכפופים לשבועת נאמנות לציבור;
לכן אנו מערערים מפריכים וחותמים בהתנגדות רשמית על חזקת השירות הציבורי, היות שמעצם הגדרתה היא הנחה, חזקה, ואין לה כל או קיום ממשי, עובדתי או בר-הוכחה.
(3) חזקת שבועה ציבורית – הנאמנות לציבור (public oath) שכל חברי גילדת עורכי הדין הפרטית, הפועלים מתוקף תפקידם כ”פקידי ציבור” ואשר נשבעו שבועה חמורה של נאמנות לציבור, הינם כפופים תחת שבועה זו, ולפיכך עליהם לשרת בנאמנות ביושר, באובייקטיביות ובהגינות כפי שמחייבת שבועתם.
אם אין מערערים או מפריכים על חזקה זו ואם אין דורשים בה, החזקה עומדת בעינה – לפיה חברי גילדת עורכי הדין הפרטית פעלו על פי שבועת הנאמנות שנשבעו לציבור, הסותרת את שבועתם כלפי הגילדה שלהם. כאשר מערערים עליה – אותם אנשים חייבים לפסול את עצמם היות שהם בניגוד אינטרסים, עניינים ואינם יכולים בשום אופן לשהות תחת שבועת נאמנות לציבור;
אנו החתומים מטה מערערים מפריכים וחותמים בהתנגדות רשמית על חזקת השירות הציבורי, היות שמעצם הגדרתה היא הנחה, חזקה, ואין לה כל או קיום ממשי, עובדתי או בר-הוכחה.
(4) חזקת החסינות – היא שחברי מפתח בגילדת עורכי הדין הפרטית, הפועלים כ”פקידי ציבור” בתפקידם כשופטים או פרקליטים, תובעים ורשמים, אשר נשבעו שבועה חמורה של נאמנות לציבור בתום לב, הנם חסינים מפני תביעות אישיות של נזיקין וחבות משפטית.
אם אין מפריכים או מערערים על כך בגלוי ואם אין דורשים את שבועתם – החזקה עומדת בעינה, לפיה חברי גילדת עורכי הדין הפרטית, בתפקידם כנאמני ציבור, הפועלים כשופטים, פרקליטים, תובעים ורשמים, הם חסינים מפני כל אחריות/חבות אישית בגין מעשיהם.
אנו החתומים מטה מערערים בזאת רשמית על חזקת החסינות, היות שמעצם הגדרתה היא חזקה, ואין לה כל מעמד או קיום עובדתי, ממשי או בר-הוכחה.
(5) חזקת הזימון – על פי נוהג הזמנה לדין עומדת בעינה ולכן מי שפונה לבית המשפט חזקה עליו לקבל את עמדת (הנאשם, המושבע, העד) וסמכות בית המשפט. הגעה לבית המשפט היא בדרך כלל הזמנה לזימון. אלא אם הזימון נדחה ומופרך, בצירוף עותק של הדחייה שהוגשה לפני הבחירה לבקר או להשתתף בהזמנה, סמכות השיפוט והתפקיד כנאשם או קיום אשמתך עומדת בעינה.
אם לא מותחים ביקורת חריפה וגלויה על חזקה זו ואם לא דוחים אותה, אותה טענה תעמוד בעינה – כאילו האשמה נופלת על האדם החי ולא על הישות המשפטית, עליך להפריך טענה זו מול בית המשפט וחברי גילדת הבר בגלוי;
(6) חזקת משמורת – [נאמן] חזקת המשמורת היא שלפי המנהג הזמנה או צו מעצר בלתי מופרך עומדים על כננו ולכן מי שפונה לבית המשפט נחשב כאשם מראש ולכן הוא עלול להיעצר במעצר על ידי אפוטרופוסים. [ישות משפטית] אפוטרופוסים רשאים להחזיק אותך כדין רכוש התקף על חפץ שאינו יצור בעל נפש בשר ודם. אלא אם חזקה זו הופרכה ועורערה בגלוי על ידי דחיית ההזמנה לדין או בבית המשפט, החזקה עומדת על כנה שאתה דבר ורכוש ולכן ניתן לשמור במעצר על ידי אפוטרופוסים כדין;
(7) חזקת אפוטרופוס – קובעת את ההנחה שכפי שאתה עשוי להיות רשום כתושב תחת מחלקה/אזור שלטון מקומי ורשום בדרכונך את האות P, אתה עני (עני/מסכן Pauvre – /אנגלית -pauper ) ולכן תחת סמכויות האפוטרופוס. של הממשלה וסוכניה כבית משפט של שומרים. אלא אם חזקה זו אותגרה והופרכה בגלוי כדי להוכיח שאתה גם אפוטרופוס כללי וגם מנהל כללי של העניין שלך (נאמנות) בפני בית המשפט, החזקה עומדת בעינה ואתה כברירת מחדל עני חסר כשרות משפטית, קטין או משוגע ולכן עליך לציית לכללי המזכירות של בית המשפט לאפוטרופוסים (פקיד בית משפט השלום).
אלא אם תמתח ביקורת חריפה וגלויה על חזקה זו ותדחה אותה בגלוי, אותה טענה תעמוד בעינה – כאילו אותם חברי גילדת עורכי הדין הפרטית הם אפוטרופסים לגיטימיים, ולפיכך נאמנים, הכפופים לשבועת נאמנות לציבור;
(8) חזקת הנאמנים – היא שחברי לשכת עורכי הדין הפרטית מניחים שאתה מקבל את כהונת הנאמן כעובד ציבור ממשלתי רק על ידי השתתפות בבית משפט רומי, שכן בתי משפט כאלה מיועדים תמיד לנאמני הציבור לפי הכללים של הגילדה והמערכת הרומית. אלא אם חזקה זו אותגרה והופרכה בגלוי להצהיר שאתה רק מבקר ב”בהזמנה/הופעה מיוחדת” כדי להבהיר את העניין, ואינך עובד ממשלתי או נאמן ציבור במקרה זה, החזקה עומדת בעינה ונחשבת כאחת הסיבות המשמעותיות ביותר לתבוע סמכות שיפוט פשוט כי הופעת;
ולכן אנו החתומים מטה מערערים בזאת רשמית על חזקת הנאמנים, היות שמעצם הגדרתה היא סברה, השערה, ולכן אין לה כל חזקה, מעמד או קיום עובדתי, ממשי או בר-הוכחה;
(9) חזקת הממשלה – הפועלת בשני תפקידים כמוציא לפועל וכמוטב לעניין הנדון, לשכת עורכי הדין הפרטית ממנה את השופט/magistrat בתפקיד המוציא לפועל בעוד שהתובע פועל בתפקיד הנהנה מהנאמנות [תפקיד כפול
]. אלא אם חזקה זו אותגרה והופרכה בגלוי כדי להוכיח שהממשלה פועלת בשני תפקידים אך אתה הוא המוציא לפועל של נאמנותך, שאתה מנהל את עניינך (נאמנות) ואין כאן שניות תפקיד ממשלתי, בפני בית המשפט, החזקה עומדת בעינה ואתה כברירת מחדל הנאמן, לכן עליך לציית לכללי מנהל העיזבון (שופט);
(10) חזקת מוציא לפועל כוזב – של עצמו – [דה סון טורט – מצרפתית: הטעות שלו Tort Law ] היא ההנחה שאם הנאשם אכן מבקש לטעון לזכותו כמוציא לפועל וכמוטב על גופו, נפשו ורוחו, הוא פועל כמוציא לפועל כוזב המאתגר את השופט כמוציא לפועל. לפיכך, השופט נוטל על עצמו את התפקיד של מנהל עיזבון אמיתי ויש לו את הזכות לעצור, להחזיק, לקנס או לכפות עליך הערכה פסיכיאטרית. אלא אם חזקה זו מעורערת ומופרכת בגלוי על ידי לא רק עמידה על עמדתו כמוציא לפועל, כמו גם חקירה אם השופט מבקש לפעול כמוציא לפועל כוזב שלך ועבורך, החזקה עומדת בעינה ושופט באגודת עורכי הדין הפרטית עשויים לבקש סיוע של בית דין או שריף לטעון את תביעתם הכוזבת;
אלא אם תמתח ביקורת חריפה וגלויה על חזקה זו ותדחה אותה בגלוי, אותה טענה תעמוד בעינה – כאילו אתה בעצמך אשם עקב בורות ומוציא לפועל הכוזב של עצמו;
(11) חזקת אי-כשירות – היא ההנחה שאתה לפחות בור בחוק, ולכן לא כשיר להציג את עצמך ולהתווכח כראוי. לפיכך, לשופט כמוציא לפועל יש זכות לעצור, להחזיק, לקנס או לכפות עליך הערכה פסיכיאטרית. אלא אם חזקה זו מעורערת ומופרכת בגלוי לעובדה שאתה יודע את עמדתך כמנהל עזבון וכנהנה ונוזף באופן אקטיבי ומתנגד לכל הנחה מנוגדת, אזי עומדת בעינה הטענה שאינך כשיר אז השופט, שוטר, עורך דין יכול לעשות מה שהם צריכים לשמור אותך צייתן.
ולכן אנו החתומים מטה מערערים על חזקת אי הכשירות, שאין לה כל קיום עובדתי, ממשי או בר-הוכחה ואתה מסוגל לטפל בעינייך;
(12) חזקת אַשׁמָה – הינה חזקה בהנחה שמדובר בפגישה עסקית פרטית של לשכת עורכי הדין, אתה אשם בין אם אתה מודה באשמה, או לא מודה או כופר באשמה. לפיכך, אלא אם כן הכנת בעבר תצהיר אמת ובקשה לביטול עם דעות קדומות קיצוניות להוסיף לרשומה הציבורית או קורא לדין, אזי החזקה היא שאתה אשם והאגודה הפרטית של עורכי הדין יכולה להחזיק אותך עד להוצאת ערובה [קנס, חוב, תשלום כלשהו] שתבטיח את הסכום שהגילדה רוצה להשיג ממך.
ולכן אנו החתומים מטה מערערים על חזקת האשמה, שאין לה כל קיום עובדתי, הרי מדובר בישות משפטית ולא בך האדם החי, ולכן אין ממשות ואתה מסוגל לטפל בכך בעצמך;